Aanpassen Regionale settings Office 365 met PowerShell

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Thu, 08 Sep 2022 om 11:12 AM op ISPWeb B.V.

Regionale settings Office 365:

Login met PowerShell op de Office 365 omgeving (zie: Inloggen op Office 365 met PowerShell)

* Controleer de instellingen met:

-> Get-MailboxRegionalConfiguration -Identity "Marcelo Teixeira"

* Wanneer de instellingen niet juist zijn kunnen deze aangepast worden met:

-> Set-MailboxRegionalConfiguration -Identity "Marcelo Teixeira" -Language pt-br -LocalizeDefaultFolderName

* Als de folders van de Outlook applicatie niet juist zijn, kunnen deze gereset worden naar de Regionale instelling door de onderstaande stappen uit te voeren:

1. Sluit Outlook af op je werkplek
  2. Open je Start Menu
  3. Type: outlook.exe /resetfoldernames en druk op enter

Outlook zal nu worden gestart met de nieuwe folder namen.