Cron Jobs op cPanel

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Tue, 02 Aug 2022 om 10:43 AM op ISPWeb B.V.

Cron Jobs kunnen worden aangemaakt door in te loggen op cPanel.

Ga naar Advanced en kies Cron Jobs, of type boven in de zoekbalk Cron Jobs.

Selecteer een standaard template of geef je eigen waardes in wanneer de desbetreffende taak moet lopen.

Daarna moet onder command het script worden ingevoerd, zie hieronder een voorbeeld.

• wget https://[url script] -O /dev/null >/dev/null 2>&1