cPanel Activeren/Heractiveren

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Tue, 02 Aug 2022 om 09:56 AM op ISPWeb B.V.

Wanneer je gebruik maakt van een VPS met een trail cPanel licentie, en deze licentie later aangeschaft dan kan deze zonder de server te herstarten worden geactiveerd.

Let hierbij op dat de licentie wordt aangevraagd met het 'main' IPv4 adres van de server, de cPanel licentie wordt hier aangekoppeld.

Log met SSH op de VPS, waarop cPanel is geïnstalleerd en voer het onderstaande commando uit. Daarna is de server direct geactiveerd.

Commando :  /usr/local/cpanel/cpkeyclt

Heeft u vragen of wilt u licenties aanschaffen neem dan contact met ons op via email verkoop@ispweb.nl.