SMTP Fallback

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Thu, 20 Oct 2022 om 05:09 PM op ISPWeb B.V.

Om gebruik te kunnen maken van onze fallback SMTP dienst, zijn een aantal zaken nodig in de DNS omgeving.

LET OP : de STMP Fallback dienst is alleen mogelijk wanneer de DNS wordt verzorgt door ISPWeb B.V.

Configuratie voorbeeld:

Indien de MX record direct naar u eigen server verwijst, en u gebruik wilt gebruik maken van deze dienst dan moeten de volgende records worden toegevoegd.

[domainnaam] MX 10 [eigen mail server naam]

[domainnaam] MX 80 mx1.ispweb.nl.

[domainnaam] MX 80 mx2.ispweb.nl.

[domainnaam] MX 90 mx3.ispweb.nl.

mx-fallback.[domainnaam] CNAME [eigen mail server naam]

Voorbeeld met een domeinnaam:

example.com MX 10 smpt.example.com.

example.com MX 80 mx1.ispweb.nl.

example.com MX 80 mx2.ispweb.nl.

example.com MX 90 mx3.ispweb.nl.

mx-fallback.example.com CNAME smtp.example.com.

smtp.example.com A 1.2.3.4

Mochten er nog vragen zijn omtrent onze SMTP servers dan verzoeken wij u een email te sturen aan support@ispweb.nl.