Token(s) opvragen

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Tue, 02 Aug 2022 om 10:51 AM op ISPWeb B.V.

Wanneer u bij ons de token wilt opvragen voor uw domeinnaam dient te worden ingelogd op onze Customer Portal via URL https://customer.ispweb.nl.

Als u niet (meer) beschikt over een login m.b.t. onze portal dan kan deze worden aangemaakt en/of wachtwoord worden gereset.

Voor het opvragen van de Token dient eerst de dienst te worden opgezegd, dit doe je door te gaan naar Overzicht->Opzeggen Dienst.

Daarna kan via Overzicht->Dienst, de desbetreffende domeinnaam worden geselecteerd en de token worden opgevraagd door op de knop token te klikken.

Er zal nu een email worden verzonden naar het door ons bekende email adres, wanneer deze is geaccepteerd ontvangt u de token.

Wanneer u een melding krijgt bij het op vragen de van token, graag controleren of u aan alle voorwaarden voldoet.

Indien dit het geval is en u de token alsnog niet kunt opvragen, verzoeken wij u een email te sturen aan administratie@ispweb.nl.