Customer Portal

Gemaakt door ISPWeb B.V., Gewijzigd op Do, 20 Jun om 12:10 AM op ISPWeb B.V.

Voor al uw informatie m.b.t. diensten die zijn afgenomen bij ISPWeb B.V. kunt u terecht in onze Customer Portal.

Deze is te bereiken via URL: https://klant.ispweb.nl.

Hierin kunt u onder andere de onderstaande informatie vinden.

• Afgenomen diensten + prijzen en loop tijden.
  • Factuur history.
  • Aanvragen van domeinnamen en/of tokens.

Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker wordt een e-mail gestuurd naar het bij ons geregistreerde e-mailadres. De klant kan via deze e-mail de gebruiker accepteren, waarna de gebruiker toegang krijgt tot alle gegevens.

Mochten er nog vragen zijn, dan verzoeken wij u een email te sturen naar administratie@ispweb.nl.